Mtel in Tivat

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Logo company
II Damatinske br.3, Tivat
(view on map)
1180
Mon-Fri:8.00-20.00, Sat:8.00-16.00
 Telekomunikacioni operator, prepoznat po kvalitetnim uslugama, pristupačnim cijenama i otvorenom odnosu prema korisnicima. Imate prijatelje!

 Kompanija m:tel je u aprilu 2007. godine dobila licencu za trećeg operatora na teritoriji Crne Gore. Vlasničku strukturu m:tel-a čine 51% Telekom Srbija i 49% Telekom Srpske.
Po dobijanju licence za rad mreže mobilne telefonije podignuta je najsavremenija mobilna mreža u do sada vjerovatno nezabijeleženom roku od samo 77 dana. Kompanije m:tel je februara 2010. godine dokapitalizovana vrijednošću od 40 miliona eura, što sa početnom investicijom iznosi oko 140 miliona eura.

 Po dobijanju licence za rad mreže mobilne telefonije podignuta je najsavremenija mobilna mreža u do sada vjerovatno nezabilježenom roku od samo 77 dana. 

Misija m:tel - a je da postane značajan telekomunikacioni operator, prepoznat po kvalitetnim uslugama, pristupačnim cijenama, prijateljskom, otvorenom odnosu prema korisnicima, ali i po liderskoj ulozi u uvođenju novih tehnologija i servisa. Ključne vrijednosti naše Kompanije su posvećenost, povjerenje, inovativnost.

 Zaposleni su strateški resurs Kompanije. Važnost uloge profesionalno uigranog tima prepoznata je kao ključni faktor uspjeha.

Found a mistake. Highlight the text and press Ctrl + Enter


en
Leave review

Like the page, share it with friends

Leave review

Also view

Yet more places and objects in Montenegto in the same category

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
HINTS ON WEBSITE
1
(Off)
Feedback
FEEDBACK
Note
NOTES FOR TOURISTS
Download to GOOGLE PLAY
Download from GOOGLE PLAY