Festival "Infofest"

Mediteranska 2, Budva
(pogledajte na mapi)
 
INFOFEST SE VRAĆA U BUDVU
I pored preciznog i potvrđenog dogovora, hotel "Maestral" je iznenada obavijestio Organizatore da, zbog rekonstrukcije, neće moći da obezbjedi sve precizirane usluge za održavanje Infofesta 2016. Zbog toga je Organizator odlučio da se Infofest 2016 održi u Budvi, u hotelu "Avala&Villas", u periodu od 25-01 oktobrа.
Dakle, poslije pet lijepih miločerskih godina, Infofest se vraća na svoje izvorište, pod zidine Starog grada gdje je održano prvih 17 Festivala (1994-2010.). Centralni program realizovaće se u Konferencijskoj i Staklenoj sali hotela Avala.
Osim Avale (4*), smještajni kapaciteti za učesnike Infofesta obezbjeđeni su u hotelima "Mogren" (3*), "Slovenska Plaža" (4*) i , po zahtjevu, u renoviranom hotelu "Budva" (4*), kao i u ostalim budvanskim hotelima.
Ovim povodom, svim već prijavljenim učesnici (kompanijama i pojedincima) Organizator će dostaviti odgovarajuće informacije. U osnovi, sve najavljene programske forme (specijalni programi, prezentacije, izložba, diskusione sesije…) ostaju u agendi Festivala.
U Budvi se, počev od 1994, svake godine, održava Festival informatičkih dostignuća – INFOFEST, kao selektivna tematska manifestacija međunarodnog karaktera koja, već dugo, predstavlja centralni ICT događaj u regionu.
Organizatori INFOFESTA su Vlada Crne Gore (Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije) i konsultantska kompanija Biznis Link iz Beograda. Vlada Crne Gore je, 29.07.1993. zvanično proglasila INFOFEST manifestacijom od državnog značaja.
Program uključuje diskusione i prezentacione sadržaje, INFOFEST izložbu, pozivna predavanja, tematske konferencije, savjetovanja i seminare.
Najavne fokusne teme INFOFESTA 2016 su:
  • tema 1: "Digitalno društvo. Operativni dometi elektronske uprave";
  • tema 2: "Budućnost Cloud koncepta";
  • tema 3: "Nova era u savremenom bankarstvu – Digital Banking"
  • tema 4: "Bezbjednosne dileme i sigurnosni izazovi"
  • tema 5: "Internet of Things"
Organizator INFOFESTA je distribuirao Poziv za kompanijsko učešće koji sadrži prijavne uslove, učesničke (statusne) opcije i forme nastupa u programu ovogodišnjeg Festivala.
Zainteresovane firme koje nisu dobile poziv, mogu se obratiti Organizatoru.
Izuzetnu atmosferu ove manifestacije upotpunjuju animativni sadržaji – svečano otvaranje (25.09. u 20.30), kokteli i izleti, zabavni programi…

Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter


rs
Ostavi komentar

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY