Dječiji filmski festival Kids fest

Cetinjska ulica b.b., Podgorica
(pogledajte na mapi)
 

Od 27. oktobra do 2. novembra, u bioskopu Cineplexx Delta City, pod sloganom "Filmujmo u ritmu sreće", održava se Dječiji filmski festival KIDS FEST.

Najmlađi ljubitelji sedme umjetnosti u Podgorici biće u prilici da gledaju zanimljive filmske premijere animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz različitih zemalja svijeta. Veći dio ovih ostvarenja prikazan je na poznatim svjetskim festivalima kinematografije za djecu, a na KIDS FESTU većina njih biće sinhronizovana na naš jezik.

Kids Fest ove godine nudi bogatiji filmski program, 20 filmova raspoređenih u dva programa: KIDS i TEEN program.U okviru KIDS programa, biće prikazano čak 15 filmova i to iz Norveške, Holandije, Belgije, Francuske, Češke među kojima su priče o prijateljstvu, odrastanju, porodici.

Ono što ovu godinu čini posebnom, jeste i uvođenje specijalnog TEEN programa, namijenjenog djeci uzrasta od 12 do 18 godina.Glumica Anđelka Prpić ambasadorka je ovogodišnjeg KIDS FEST-a, i ona je posebno izdvojila dva filma na ovogodišnjem festivalu, a to su švajcarski film "Čudovištance Moli", kao i dokumentarac čuvenog reditelja Terensa Malika "Plovidba kroz vrijeme: Put života".

Posjetioci Kids festa do svojih ulaznica mogu da dođu na blagajnama bioskopa, a cijena bioskopskih ulaznica će biti niža od cijene standardne bioskopske ulaznice.

Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter


rs
Ostavi komentar

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY