39. Critical Mass za veću mobilnosti i povezivanje mladih

Podgorica
(pogledajte na mapi)
12.00
Dobro smo zagazili u jesen, a vrijeme nam je i dalje naklonjeno, pa viđamo sve više biciklistkinja i biciklista na našim malobrojnim biciklističkim stazama i ulicama kako uživaju u ovom nenadanom poklonu.

Nadamo se da će vrijeme biti na našoj strani i 27. novembra kada ćemo održati novi, 39. po redu, Critical Mass.U suprotnom mi ćemo voziti po onakvom vremenu kakvo nas zadesi, kao i svaki put. Nema odustajanja!

Ovu vožnju posvećujemo povezivanju mladih Zapadnog Balkana, tj. osnivanju kancelarije koja će sprovoditi projekte čiji je cilj njihovo povezivanje i prevazilaženje neprirodnih podjela koje su posljedica višedecenijske nestabilnosti i zaostajanja našeg regiona.Ovu kancelariju koja nosi naziv The Regional Youth Cooperation Office of the Western Balkans (RYCO) osniva šest država regiona: Srbija, Kosovo, BiH, Makedonija, Albanija i Crna Gora, a njeno sjedište biće u Tirani.Osim našeg pedalaškog povezivanja, baviće se unaprjeđenjem veza i u ostalim sferama života. Dođite na staro mjesto tačno u podne. Mi ćemo vas, kao i uvijek, čekati tamo.

Datum:27 novembra 2016 12.00
Mjesto:Trg Nezavisnosti, Podgorica

Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter


rs
Ostavi komentar

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY