Aktivnosti Razvojnog centra: Serijal kreativnih radionica posvećenih novogodišnjim i božićnim praznicima

Bracana Bracanovića 74/a, 81000 Podgorica
(pogledajte na mapi)
 
Razvojni centar od naredne sedmice počinje sa serijalom kreativnih radionica posvećenih novogodišnim i božićnim praznicima u toku kojih će djeca i roditelji zajedno praviti različite ukrase i kititi jelku, a otpočinje i učenje djece novim vještinama, poput pletenja.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

U utorak, 6. decembra u 19 sati počinje radionica - Pletionica. Na ovoj kreativnoj radionici djeca će imati priliku da kroz osnove pletenja nauče kako da im reciklaža ne bude gnjavaža, a kroz igru djecu istovremeno će naučiti kako da recikliraju različite materijale kroz jednostave bodove pletenja. Radionica se realizuje bez pletećih igala, pa je pogodna i za najmlađe drugare. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 7 do 14 godina, a broj mjesta je ograničen na 10.

U četvrtak 8. decembra u 19 sati počinje pravljenje novogodišnjih ukrasa i kićenje jelke u Igračkoteci i Razvojnom centru. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca različitih uzrasta, a broj mjesta je ograničen na 15.

Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter


rs
Ostavi komentar

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY