Besplatne radionice u Razvojnom centru

Bracana Bracanovića 74/a, 81000 Podgorica
(pogledajte na mapi)
 
 Razvojni centar udruženja Roditelji je počeo ove sedmice prve ovogodišnje radionice za razvoj djece.
 Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

 Rana stimulacija kod djece je posebno važna u predškolskom periodu u toku kojeg se u njihovom mozgu razvija najveći broj sinapsi i kada djeca mnogo mogu da nauče. Zato je posebno važno da djeca u najranijem periodu uče i primaju informacije kao i da učenje bude kroz igru i druženje sa vršnjacima. 

 Radionica Učimo kroz igru će biti održana u utorak, 17. januara, od 18 sati biće posvećena upravo najmlađima. Radionicu vodi psihološkinja Milica Kruščić, a teme koje se obrađuju kroz igru biće vizuelna pažnja, pamćenje, serijacija, klasifikacija, fina motorika, socijalizacija. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 2 do 5 godina, a broj mjesta je ograničen na 15. 

 U četvrtak 19. januara u 19 sati počinje nova radionica Koliko šumi tepih znači koju vodi biolog Branko Anđić. Na ovoj radionici djeca će se upoznati sa mahovinama, zašto je njihova uloga u prirodi važna, kako utiču na živa bića, a kako na zdravlje ljudi. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca uzrasta od 8 do 14 godina, a broj mjesta ograničen na 20.

Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter


rs
Ostavi komentar

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY