Atraktivne regate i jedriličarski aranžmani u Porto Montenegru

Porto Montenegro, Tivat
(pogledajte na mapi)
 
 Jahting klub Porto Montenegra PMYC iz Tivta pripremio je intenzivan kalendar devet profesionalnih regata u 2017. godini, među kojima je i švajcarska Blu26 Internacionalna regata, i globalno prepoznatljiva hrvatska Regata hiljadu ostrva, ali i jedriličarske programe namijenjene ljubiteljima ovog sporta, i posebne aranžmane za korporativna putovanja i team building.

 Već sedmu godinu za redom, veliko dvobojsko jedrenje PMYC Match Race, održaće se od 17. do 19. marta. Ova regata uvrštena je u evropski kalendar March Race regati za 2017. godinu.

 Popularna PMYC klasična regata, ove godine, imaće nekoliko svojih izdanja – otvorena za sve klase jedrilica, ova regata jedriće se u akvatorijumu tivatskog zaliva 1. aprila, 17. juna, 8. avgusta i 14. oktobra. Jedriličarska pozivnica važi za sve lokalne i internacionalne ljubitelje jedrenja koji žele da "okušaju vjetar" i jedriličarske snage u dobroj konkurenciji, ali i uživaju u ovim sportskim manifestacijama.

 Popularna godišnja regata Arsenal kup biće organizovana 15. jula, a to takmičenje otvoreno je za brodove svih formata, u klasama krstaš, a i za sertifikovane ORC jedrilice.

 Petnaesta po redu velika Internacionalna regata Fašinada kup održaće se 21. i 22. jula u akvatorijumu Bokokotorskog zaliva. Regatu priređuje Jedriličarski klub Lahor iz Kotora u saradnji sa PMYC-om, i brojnim sponzorskim prijateljima. U ovom dvodnevnom nadmetanju učestvovaće jedrilice klase krstaš, hobbie cat, BLU26 i klasične stare ojedrene barke.

 Nakon toga slijedi još jedan veliki jedriličarski spektakl – peta po redu velika međunarodna regata Hiljadu ostrva (Thousand Islands Race), koju organizuju Jahting klub Porto Montenegro, JK SCOR Rijeka i Udruženje Val iz Rijeke, jedriće se od 14. do 24. septembra, u klasi ORC i MOCRA. 

Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter


rs
Ostavi komentar
2 reviews
 1. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

 2. comment

  Odgovoriti
  Registrujte se i otvoriće
  vam se sve mogućnosti sajta!

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY