Besplatne radionice u Razvojnom centru od 21. do 23. februara

Bracana Bracanovića 74/a, 81000 Podgorica
(pogledajte na mapi)
 
 Udruženje Roditelji naredne sedmice organizuje u Razvojnom centru dvije edukativno-kreativne radionice za djecu od 3 do 10 godina, i jednu za roditelje o prvim znacima narkomanije kod djece i kako ih prepoznati.

 Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

 U utorak, 21. februara u 19 sati počinje još jedna Likovna radionica namijenjena predškolskom iosnovnoškolskom uzrastu. Djeca će detaljno upoznati sa tehnikama crtanja, slikanja, oblikovanja, usvajaju nova znanja i vještine i razvijaju svoju kreativnost. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 3 do 10 godina, a broj mjesta je ograničen na 20.

 U srijedu, 22. februara u 19 sati govorićemo sa roditeljima o prvim znacima narkomanije kod djece, a imaće priliku da  saznaju korisne informacije o ovoj temi. Razgovaraće se o prvim znacima narkomanije, kako ih prepoznati, kako razgovarati sa djecom, šta mogu da urade da preveniraju potencijalne probleme. Broj mjesta je ograničen na 20.

 U četvrtak, 23. februara od 18 sati biće održana radionica Učimo kroz igru koja je namijenjena djeci predškolskog uzrasta. Radionica je posvečena razvoju memorije, pažnje, koncentracije kao i vještina socijalizacije i timskog rada. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 3 do 6 godina a broj mjesta je ograničen na 15.

Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter


rs
Ostavi komentar

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY