Razvojni centar organizuje vježbe pamćenja i kreativnosti kroz društeve igre

Bracana Bracanovića 74/a, 81000 Podgorica
(pogledajte na mapi)
 
 Razvojni centar udruženja Roditelji naredne sedmice organizuju dvije edukativno-kreativne radionice koje imaju za cilj unapređenje pažnje, koncetracije i memorije kao i podizanje nivoa kreativnosti i pamćenja kroz različite društvene igre.

 Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

 U utorak, 21. marta u 19 sati počinje druga radionica "Suan Pan mentalna aritmetika" koju organizujemo u saradnji sa obrazovnim centrom Baltazar, koji ima licencu za sprovođenje programa.
 Mentalna aritmetika je razvojni program koji se sastoji od aritmetičkih kalkulacija gdje se koristi samo ljudski mozak, bez pomoći kalkulatora, kompjutera, papira ili olovke. Radionica je namijenjena uzrastu od 7 do 14 godina koju vodi Sava Kovačević, a broj mjesta je ograničen na 10.

 U četvrtak, 23.marta u 19 sati počinje još jedan serijal radionica pod nazivom "Najljepše je igrati u društvu", koji organizujemo u saradnji sa udruženjem ljubitelja društvenih igara, epske i naučne fantastike i modelarstva - Brljok.
 Poznato je da su društvene igre, pored toga što pružaju zabavu moćno sredstvo za sticanje znanja i razvoj brojnih vještina. Za djecu nema ništa konstruktivnije od vremena provedenog u zajedničkoj igri. Dođite da zajedno igramo razne društvene igre. Radionicu vodi Boris Radunović. Broj mjesta je ograničen na 20.

Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter


rs
Ostavi komentar

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY