Festival roditeljstva - PorodicaFest

Podgorica
(pogledajte na mapi)
10.00
 Udruženje Roditelji će 13. maja, ispred Dvorca "Petrovića" u parku Kruševac, organizovati prvi festival roditeljstva pod nazivom PorodicaFest. 

 Tokom cjelodnevnog programa, od 10 do 20 sati, biće organizovana interesantna predavanja, prezentacije i diskusije za roditelje i djecu tokom kojih će se posjetioci podsjetiti uloge porodice kao temelja svakog društva i njenog značaja za zajednicu i pojedinca.

 Programom festivala biće obuhvaćen veliki broj tema, a neke od njih su: rast i razvoj djece, sazrijevanje, ishrana, hormonske promjene, odnosi između braće i sestara, pružanje prve pomoći, pravilno držanje tijela i važnost fizičke vježbe. Predavanjima će biti obuhvaćene i teme koje su vrlo često predmet brige roditelja, poput prevencije bolesti zavisnosti, kako prepoznati razvojne probleme kod djece, a biće riječi i o tome kako se izboriti sa dječijim napadima bijesa (tantrumima) i razmaženošću. 

 Informacije o uslovima učešća na manifestaciji mogu se dobiti pozivom na tel 020 221 000, 063 49 34 93 ili putem mejla: udruzenje.roditelji2@gmail.com

Organizator: Roditelji.me
Datum: 13.maja 2017 10:00 - 20:00 
Mjesto: Bracana Bracanovica 74a, 81000 Podgorica

Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter


rs
Ostavi komentar

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY