Promocija osmog "Bedem festa"

Plužine
(pogledajte na mapi)
15.00
Otvaranje ljetnje sezone uz promociju osmog Bedem festa koja je zakazana za 24.jun u Plužinama: U sjajnom ambijentu gradskog amfiteatra nastupiće Repetitor, E-Play, Manitou, Off Duty i DJ Iron.

Za 24.jun (subota) za kad je i zakazana promocija Bedem festa obezbijeđen je prevoz iz Nikšića uz povratnu autobusku kartu na relaciji Nikšić-Plužine-Nikšić po cijeni od 6.00 e, dok je ulaz na koncerte besplatan.

Svi zainteresovani za prevoz busom mogu se prijaviti na facebook stranici Bedem Festa ili na tel: 00382 (68) 334 918 kako bi rezervisali mjesto. 

Generalni pokrovitelj promotivnog događaja u Plužinama je Crnogorska Komercijalna Banka, zlatni sponzor i oficijelna banka Bedem festa. Promociju su podržali i Opština Plužine, Pivara "Trebjesa" kao i klub "Zvono".

Iz organizacije Bedem festa pozivaju sve posjetioce iz obližnjih kampova, kao i ljubitelje raftinga na Tari koji u tom trenutku budu boravili u blizini Plužina i obližnjih gradova da dodju na promociju osmog Bedem festa. Biće to sjajna prilika da se malo povučete iz vreve gradskog života i vikend provedete u prirodi.
 

Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter


rs
Ostavi komentar

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY