3. Festival uličnih umjetnika InArt

Tivat
(pogledajte na mapi)
 
Od 25. do 27. jula 2018. godine u popularnom turističkom gradu Tivtu (Crna Gora) biće održan treći Festival Uličnih Umetnika InArt!

Za tri dana glavne tivatske ulice, trgovi i šetalište će se pretvoriti u pozornicu za umjetnike, muzučare, akrobate, animatore, pevače i cirkusne umjetnike iz sedam zemalja, među kojima će biti i umetnici iz Crne Gore.

Ove godine Festival uličnih umjetnika je zadržao internacionalni karakter tako da će se na njemu prisustvovati performeri iz Italije, Austrije, Makedonije, Argentine, Meksika kao i Turske.
“Održavanje festivala InArt u Tivtu u značajnoj mjeri doprinosi da, turisti koji biraju Crnu Goru kao destinaciju za odmor, pored plažnog odmora imaju odličnu priliku za posjetu takvih velikih kulturnih, obrazovnih i rekreativnih aktivnosti, kao i uživanju u zabavnom programu“, rekla je predstavnica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Nina Vukčević.

Učesnici festivala InArt su umjetnici iz: Turske - Duo Masawa, italijansko-arentinski duo koji je spojio balet, savremeni ples i cirkuske vještine, Cirque Tango, trupa iz Argentine koja je spojila tango sa cirkusom stvarajući magiju punu emocija u predstavi „Un Tango Mas“. El Diabolero stiže iz Austrije, njegova specijalnost je manipulacija objektima. Piero Ricciardi iz Italije, publici je pripremio predstavu „Why not“. Trupa Teatrosk iz Makedonije pokazaće nam kako zvuče nečujni muzičari – riječ je o živim statuama. Na Festivalu će nastupiti i učenici muzičke škole „Andre Navara“. Za najmlađe će nastupati „Dječije igrarije i maštarije“ porodice Dragojević. Pored toga na festivalu InArt će se premijerno izvesti i predstava sa balonima italijanskog preformera Andree Fedija i dr.

3-й Фестиваль уличных артистов InArt. Программа мероприятия

Organizatori: Turistička organizacija Tivat, Ministarstvo kulture Crne Gore

Datum: 25. jul - 27. jul 2018
Mjesto: Tivat (Crna Gora).

Dođite, biće zanimljivo!
 

Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter


rs
Ostavi komentar

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY