Gradski prevoz

Online Autobuska karta

U Crnoj Gori, doći do nekog grada, plaže, prodavnice ili na bilo koje drugo mjesto, možete ne samo iznajmljenim autom ili taksijem, već i javnim prevozom. Ova vrsta putovanja je mnogo ekonomičnija i, po pravilu, turisti ga često biraju za putovanje kroz zemlju. Ovde možete vrlo brzo i udobno naći sve informacije o javnom prevozu u Crnoj Gori. Pored toga, naš katalog se...

Autobuska stanica

 U ovom članku imamo informacije koje će vam pomoći da lako i brzo nađite autobusku stanicu i autobusku liniju na teritoriji Crne Gore. Podaci o autobuskim stanicama, stajalištima autobusa u Crnoj Gori, cijene karata se na sajtu stalno ažuriraju.

Bus stop

 Ovaj članak sadrži zvanična i neizvanična autobusna stajališta javnog gradskog ili prigradskog prevoza. Skoro sva stajališta u Crnoj Gori opremljena su pločama sa brojevima i rasporedom gradskog i prigradskom prevoza, a negde ima i dodatna mapa područja.

Kao i strana, podelite ga sa prijateljima

Gradski i prigradski javni prevoz u Crnoj Gori je veoma popularan među lokalnim stanovništvom i turistima. U Crnoj Gori postoji velika mreža različitih ruta autobusa. Regularni transport sa relativno niskim cijenama čini putovanje gradskim prevozom dostupnim. Pored toga, mi smo napravili za naše klijente mogučnost komunikacije između turista putem postavljanja komentara na našem sajtu.
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY