Aerodromi

Aerodrom Dubrovnik
Dubrovnik
Detaljnije
Aerodrom Dubrovnik - međunarodni aerodrom u Hrvatskoj. Nalazi se oko 15 km od centra Dubrovnika, u blizini sela Čilipi. Prema tome, ponekad ga zovu "aerodrom Čilipi". Aerodrom Dubrovnik se smatra trećim aerodromom posle Zagreba i Splita. Aerodrom Dubrovnik je zvanično otvoren 1962. godine. Ali tokom rata u Hrvatskoj početkom 90-ih aerodrom morao biti zatvoren. Aerodrom ponovo otvoren tek 2000. godine. Ovaj aerodrom je dovoljno velik. Može da primi veliki broj turista. Dubrovnik je 1987. godine pokazao maksimalno opterećenje, prevezao 1,5 miliona putnika i 2500 tona tereta. U maju 2010. otvoren je novi terminal. Kapacitet je do 2 miliona turista godišnje.  
Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu
Beograd
Detaljnije
Aerodrom Nikola Tesla je međunarodni aerodrom u Beogradu, Srbija. Ime mu je dato u čast čuvenog naučnika Nikole Tesle. Ovo je najveći aerodrom u Srbiji. Aerodrom se nalazi 12 km zapadno od Beograda, 98 metara nadmorske visine. Dovoljno velik. Radi preko cijele godine. Prima letove iz Evrope i Rusije. Postoje dva terminala. Potpuno renoviran 2006. godine.Ima dovoljno mesta za čekanje, različite kafiće i prodavnice.  

Aerodrom Podgorica
Aerodrom Podgorica
Detaljnije
Aerodrom Podgorica je trenutno najveći aerodrom na teritoriji Crne Gore. Nalazi se na udaljenosti od 11 km južno od glavnog grada Crne Gore - Podgorici i jednog sata vožnje do obale Jadranskog mora i glavnih odmarališta - Budva, Bar, Petrovac, itd.. Letova za Podgoricu ima bukvalno iz bilo kog aerodroma na svijetu, što omogućava hiljadima turista iz različitih zemalja posjetiti ovu divnu planinsku zemlju. Ponekad ovaj aerodrom zovu Golubovci, zbog najbližnjeg sela pored aerodroma. U maju 2006. godine, na teritoriji aerodroma je bio otvoren novi terminal od 5,5 kvadratnih metara. S obzirom da svake godine opterećenje na crnogorskim važdušnim linijama postaje sve više i više a stari terminal, koji je opremljen za unutrašne i međunarodne letove, već nije bio u stanju da postigne. Stari terminal je imao samo jedan izlaz, dok novi ima osam izlaza. Novi terminal može primiti do milion putnika godišnje. Na aerodromu konstantno se održavaju radovi na stvaranju kvalitetne usluge za putnike, njihovog boravka, za sistem osvetljenja i snabdevanja električnom energijom. Aerodrom poseduje dva kafića, kioske, tradicionalnu duty free prodavnicu i agenciju za iznajmljivanje auta. Svake godine aerodrom prima...
Prikazano 1-4 od 4 4 stavki.
Poslednjih godina, ljudi sve više biraju vazdušni saobraćaj za međunarodni i međugradski saobraćaj. U ovom članku ćete pronaći potrebne informacije o aerodromima u Crnoj Gori, Srbiji i Hrvatskoj sa opisima, fotografijama, recenzijama putnika i osnovnim kontakt informacijama. Svi aerodromi su dosptupni, možete doći autobusom, sopstvenim ili iznajmljenim automobilom ili taksijem.

Infrastruktura svih aerodroma (Tivat (TIV), Podgorica (TGD), Dubrovnik (DBV), Beograd (BEG) i td, obuhvata sve što je potrebno za udobno i komforno putovanje avionom: kafići i restorani, sobe za odmor i čekaonice, hoteli, dečije sobe, parking, medicinski centri, različite prodavnice.
 
Zapamtite da morate ranije doći na aerodrom!

Registracija za veći broj letova se završava približno 30-40 minuta prije odlaska aviona. Neophodno je puno vremena za obradu dokumenata i potrebnih procedura, tako da uvijek morate biti sigurni u ovom slučaju.

Srećan put !
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY