Boka Kotorska i Risanski zaliv

Dobrota plaža
Kotor
Detaljnije
Dobrota plaža – betonsko-šljunkovita plaža. Dobro je opremljena, nudi mogućnost iznajmljivanja ležaljki, bogata je plažnim kafićima, a dužina plaže iznosi 7 km.
Kostanjica plaža
Kotor
Detaljnije
Kostanjica plaža – divlja šljunkovito-peskovita plaža, okružena je bujnom vegetacijom, maslinovim i lovorovim drvećem.

Ljuta plaža
Kotor
Detaljnije
Ljuta plaža – delimično betonska i peskovita plaža sa pristaništem za barke. U okolini se nalaze kafići i restorani.
Muo plaža
Kotor
Detaljnije
Muo plaža – betonirana plaža, uz betonsko pristanište. U blizini se nalaze parking i kafići duž obale.

Park-URC plaža
Kotor
Detaljnije
Park-URC plaža – betonirana plaža u neposrednoj blizini centra Kotora i ušća reke Škudre. Ovde počinje pešačka zona. U blizini se  nalaze kafići i restorani.
Perast plaža
Perast
Detaljnije
Perast plaža – betonirani deo na granici sela Perast, nudi mogućnost iznajmljivanja ležaljki, kao i uživanje u plažnom kafiću. Odgovara ljubiteljima skokova sa pristaništa.

Plaža Bajova kula
Perast
Detaljnije
 Bajova Kula plaža – mala šljunkovita plaža. U okviru plažnog kafića mogu se iznajmiti i ležaljke. Svoj naziv plaža je dobila u čast Bajove kule,  koja je u određenom istorijskom trenutku imala odbrambenu funkciju.  
Plaža Markov Rt
Kotor
Detaljnije
Markov rt plaža – duga šljunkovita plaža sa postepenim ulazom u vodu, naročito pogodna za odmor sa decom. Postoje  ležaljke, plažni kafić i restoran. Takođe ima svoj parking i pristanište za barke.

Plaža Morinji
Kotor
Detaljnije
Morinj plaža – peskovito-šljunkovita plaža, ima mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana. Dobra je plaža za odmor sa decom zbog postepenog ulaska u more. Na obali postoji veliki broj kafića i restorana.
Plaža Orahovac
Kotor
Detaljnije
Orahovac plaža – šljunkovita plaža  kojoj se prilazi odmah  iza stambenih zgrada. Moguće je iznajmljivanje ležaljki, a postoji i kafić. Plaža je dosta produžena (1 000 m), zbog toga ovde uvek možete  naći slobodno mesto za odmor.

Prčanj plaža
Kotor
Detaljnije
Prčanj plaža – od ove betonirane plaže kod hotela Splendid pruža se  neverovatan pogled na Stari grad Kotora. Poseduje mogućnost iznajmljivanja ležaljki i neophodnu infrastrukturu, plažni kafić i restorane.
Risan plaža
Kotor
Detaljnije
Risan plaža – šljunkovita plaža koja se nalazi pored hotela Teuta.  Jedan deo plaže je u posedu hotela, a drugi deo je dostupan svima uz mogućnost iznajmljivanja ležaljki. Ima dobar parking, kao i niz restorana i kafića duž gradskog šetališta.

Stoliv plaža
Kotor
Detaljnije
Plaža Stoliv – mala betonsko-šljunkovita plaža, bez posebnih uslova. U selu, u blizini, nalaze se kafići i restorani.
Svetog Matija plaža
Kotor
Detaljnije
Svetog Matije plaža – betonirana plaža sa malim peskovitim delom. Nalazi se blizu crkve Svetog Matije. Bez obzira na malu veličinu plaže, ovde postoje ležaljke i sve neophodno za udoban boravak na moru.

Prikazano 1-14 od 14 14 stavki.
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY