Ekstremni zabavi

Prikazano 1-24 od 33 33 stavki.
U Crnoj Gori postoji veliki izbor odmora: plažni, pešački, porodični, hodočašćni, sportski, klubni, muzejni, aktivni, edukativni i td. 
U poslednje vrijeme mnogi turisti su zainteresovani u ekstremnim sportovima tokom svog odmora i žele da probaju nešto novo i uzbudljivo, da se izbore sa sopstvenim strahovima i radoznalošću, i da osjete maksimalne utiske i pozitivne emocije.

Mi smo napravili za vas listu najopasnijih vrsta ekstremnog turizma u Crnoj Gori. Ovakav ekstremni odmor vam pruža priliku da osetite adrenalin i uživate u jedinstvenim sekundama susreta sa divljom prirodom. Ekstremni turizam u Crnoj Gori daje mogučnost da dodirnite oblaci, probate letenje na paraglajdingu ili skok sa padobranom; wakeboard i flyboard, osetite sebe se kao pravi trkač na kartingu ili planinskim prevojama na džipovima; uživate na raftingu na planinskim rijekama. Naravno, ne zaboravite morski ribolov, ronjenje, kajtsurfing i planinarenje, ovo je vrlo popularno u Crnoj Gori.

Sva pitanja u vezi ovog članka možete nam poslati putem forme povratnih informacija ili e-maila - info@waytomonte.com, ili ostaviti svoje pitanje na našoj stranice komentara i recenzija.

Posebno za vas, mi smo pripremili interesantnu ponudu ekstremnih vrsta sportova u Crnoj Gori. Od vas potrebno samo da se odlučite šta ćete probati...
 
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY