Dječija kuća UP
Podgorica
Detaljnije
Dječija kuća "UP": Novo omiljeno mjesto za boravak najmlađih! Novo mjesto u Podgorici, gdje je sve podređeno i prilagođeno upravo njima je dječija kuća "Up", u kojoj će kako roditelji, tako i djeca moći kvalitetno da provode svoje vrijeme. Na prostoru od 550 m2 za djecu ima tobogani, lijana, mostići, trambolina, mini fudbalski teren, kafe-bar... sve je tu! Uz profesionalno obučeno osoblje, roditelji mogu da budu apsolutno bezbrižni, uvjereni da je njihovo dijete u sigurnim rukama, jer se na djecu pazi neprestano. Posebna ponuda dječije kuće "UP" je i fitness program, gdje u savremeno opremljenoj sali, roditelji i djeca mogu vježbati, i na zabavan i interaktivan način održavati svoju formu, koja je bez obzira na životnu dob, veoma bitna. Dječija kuća "UP" organizuje i kreativno-edukativni boravak za školarce. Osoblje Dječije kuće će se pobrinuti da vaše dijete bezbjedno stigne u školu i vrati se iz iste, gdje će nakon toga u Dječijoj kući, uz pomoć učiteljice sa dugogodišnjem iskustvom, završiti sve školske obaveze, naučiti nešto novo, i na pravi način se pripremiti za naredni radni dan. Uz to,...
Igračkoteka i Razvojni centar
Podgorica
Detaljnije
Igračkoteka (biblioteka igračaka) i Razvojni centar mjesto je gdje roditelji i staratelji mogu besplatno da iznajme neku od didaktičkih igračaka za svoje dijete i vrate ga nakon određenog perioda, slično iznajmljivanju knjiga u biblioteci. Osim klasičnog iznajmljivanja igračaka, djeca zajedno sa roditeljima/starateljima, mogu i da provedu neko vrijeme u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, kako igrajući se, tako i učestvujući u besplatnim tematskim radionicama i predavanjima. Udruženje Roditelji u Igračkoteci i Razvojnom centru, pored besplatnih edukativnih i kreativnih radionica, organizuje i podršku u učenju, ali i psihološku i pravnu pomoć za djecu i roditelje. Iako je primarno namijenjena djeci iz socijalno ugroženih porodica, Igračkoteka i Razvojni centar su mjesto otvoreno za svu djecu predškolskog i školskog uzrasta iz svih krajeva Crne Gore.

Igraonica Admire
Tivat
Detaljnije
Игровая комната Admire в Тивате
Igraonica Aleksandar
Budva
Detaljnije
Najmlađim gostima je na raspolaganju otvoreni zabavni park u neposrednoj blizini bazena. Na zelenoj površini od 300 m2 djeca će se zabaviti u raznovrsnom sadržaju trombolina, tobogana i ostalim zanimljivim sadržajima. U savremeno opremljenoj dječjoj igraonici, koja se nalazi u hotelu Aleksandar, u neposrednoj blizini kompleksa djeca mogu koristiti hit dječji lavirint i baby kutka namjenjenom najmlađima, uz stalnu pratnju ljubaznog osoblja. Za goste hotela ulaz je slobodan. Posebna ponuda u okviru igraonice je organizacija proslave dječjih rođendana. U večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd..

Igraonica Patuljak
Sutomore
Detaljnije
Igraonica Patuljak u Sutomore

Igraonica Simba
Tivat
Detaljnije
Igraonica Simba u Tivtu
Prikazano 1-7 od 7 7 stavki.
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY