Turističke agencije

Turistička agencija  Fenix Tours
Tivat
Detaljnije
Middle price Prosjecni racun: 30 €
Turistička agencija "Fenix Tours" će Vam dati mogućnost da vidite magiju neopisive prirodne lepote, oceniti dobrotu, toplotu i ljudsku druželjubivost koja živi u njoj...
Turistička agencija Explorer
Tivat
Detaljnije
 Turistička agencija “EXPLORER” je osnovana godine 2005.. Za vreme našeg poslovanja mi smo počastvovani da primamo zvanične delegacije. Naše osoblje je spremno da ispuni bilo koji izlet koji se nudi u bilo koje vreme. Mi takođe organizujemo događaje za tim bilding, tokom kojih sposopstvujemo stvaranju produktivnih drugarskih odnosa među radnicima. Visoki nivo profesionalizma, veliki broj domaćih i stranih turista, kompanije i organizacije koje koriste naše usluge – to je naša najbolja preporuka i potvrda da mi možemo zadovoljiti sve vaše potrebe.   LETO: -  rafting -  džip safari -  izlet sa atv -  veslanje -  jahanje -  događaj za tim bilding -  pešačke ekskurzije -  ribolov -  lov -  iznajmljivanje  jahti  I  brodova -  biciklizam -  paraglajding -  foto izlete -  eko turizam -  istraživanje pećina -  alpinizam -  letenje hilihopterom -  kajt, surfing -  vind, surfing  -  smeštaj -  iznajmljivanje automobila -  transferi ZIMA: -  izleti motornim sankama -  skijanje, pešačko -  noćno skijanje -  ski kros -  zimski rafting -  zimski dzip safari -  motorne sanke -  snow kiting -  free ride (planinske skije  I  snow board) -  smeštaj -  iznajmljivanje...

Turistička kompanijaTERRYDAB
Virpažar
Detaljnije
Mi nismo samo kompanija. Mi smo familija koja je posvetila čitav život istraživanja svakog dijela Skadarskog jezera: Riječki Kanali, Rijeke, Ostrva, Istorija, Manastiri, Fjord, Skrivene zalive, biljni i životinjski svijet I kompletnu divlju ljepotu Skadarskog jezera. Naš zadatak je da vas upoznamo sa svim ljepotama jezera. Najbolji način za upoznati Skadarsko jezero, jeste iznajmiti čamac i krenuti u avanturu. ​PREPORUČUJEMO: ​  - Ekskluzivne, Individualne i Grupne izlete;  - Izdvajamo mogućnosti: Manastirske ture;  - Veće grupe;  - Kompletne programe sa uključenim ručkom, mezom i pićem;  - Posmatranje ptica;  - Ribarenje na jezeru; i mnoge druge. Pored navedenog, izdvajamo sledeće: Tradicionalna kuhinja u Restoranu "Crmnicki Vinotok" i Transfer gostiju sa bilo koje destinacije u Crnoj Gori do Skadarskog jezera. ​Skadarsko jezero zaista vrijedi posjetiti. Doživite divlju ljepotu jezera i učinite vaš odmor nezaboravnim.  
Turistički centr u Baru Obala 13.
Bar
Detaljnije
U informativnim centrima grada Bara posetiocima se nude besplatne turističke mape gradova Crne Gore, brošure i promotivni materijali o različitim turističkim ponudama. Ovdje možete dobiti potrebne i korisne informacije o uslugama i uslugama. Registracija dolazaka i odlaska gostiju može se obaviti na svim otvorenim mestima.
Turistički centr u Herceg-Novi
Herceg Novi
Detaljnije
U informativnim centrima Herceg Novog posjetiocima se nudi besplatne turističke mape gradova Crne Gore, brošure i promotivni materijali o raznim zanimljivim događajima i događajima. Ovdje možete dobiti korisne i korisne informacije o uslugama i uslugama, kao i postaviti pitanje o odmoru u Crnoj Gori. Registracija dolazaka i odlaska gostiju može se obaviti na svim otvorenim mestima.
Turistički centr u Kotor
Kotor
Detaljnije
U informacijskim centrima Kotora, putnicima se nudi besplatne turističke mape gradova Crne Gore, brošure i promotivni materijali o turističkim destinacijama i ponudama u Crnoj Gori. Ovdje možete dobiti potrebne i korisne informacije o uslugama i uslugama Crne Gore. Registracija dolazaka i odlaska gostiju može se obaviti na svim otvorenim mestima.
Prikazano 1-11 od 11 11 stavki.
 Više nema potrebe za potragom za turističkim informativnim centrima u Crnoj Gori... Ovdje ćete naći sve potrebne turistički informativne centre i agencije u svakom gradu Crne Gore. Svaka turistička agencija će postati vaš pomoćnik za sve potrebne informacije o odmoru u Crnoj Gori. Svaki turistički informativni centar Crne Gore na našem sajtu i aplikacije "Vodič kroz Crnu Goru / Way to Montenegro" ima svoju stranicu, koja sadrži detaljne informacije: adresa i geolokacija na mapi, fotografije, brojeve telefona i druge podatke o svim uslugama, recenzije i utiske korisnika.
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY