Center for Dental Implantology and Cosmetic Dentistry
Budva
Detaljnije
Center for Dental Implantology and Cosmetic Dentistry je najsavremeniji centar dentalne medicine u ovom delu Crne Gore. Posvećeni smo pružanju najvišeg standarda u uslugama i materijalu koji nudimo. Bilo da je u pitanju implant, krunica ili totalni "smile make over", garantujemo Vam neprevaziđenu uslugu. Cene u našoj klinici su samo delić cena na italijanskom i ruskom tržištu. Ako putujete u inostranstvo zbog dentalnog tretmana i tražite iskusnu kliniku u Crnoj Gori, licencirane eksperte i evropske predavače iz oblasti dentalne implantologije, ortodoncije i estetske stomatologije, na pravom ste mestu!Naša klinika je osnovana 2004. god u hotelu "Maestral" u Pržnu kao prva klinika u Crnoj Gori koja je centar dentalne implantologije iestetske stomatologije. "Center for Dental Implantology and Cosmetic Dentistry" je počela da radi iste godine kada je u Evropi rođena ideja o dentalnom turizmu. Imamo reputaciju pružaoca visoko kvalitetnih usluga koju svakodnevno opravdavamo. Nudimo iste garancije kao bilo koji ozbiljan dentalni centar u Evropi! Poštenu uslugu bez trikova!Zašto odabrati nas: - Visok kavalitet usluge; - Najkvalitetniji materijali; - Garancija na izvršene radove; - Konstantno praćenje svetskih...
Dental Studio Vučetić
Kotor
Detaljnije
Kozmetička stomatologija, dečija stomatologija, čelična facijalna hirurgija, protetika, ortodoncija, implantati, krune, furniri. Visok kvalitet usluga, pažnja na detalje i opuštena, prijateljska atmosfera su razlog za posetu stomatološkoj klinici.

Stomatološka ordinacija Vita-Dent
Bar
Detaljnije
- Liječenje zuba - punjenje - protetika - Ultrazvučna čišćenje zuba
Stomatološka zdravstvena ustanova Dentalux
Tivat
Detaljnije
Stomatološka zdravstvena ustanova “Dentalux” Tivat kao, stomatološka ordinacija postoji već 25 godina. Svojim klijentima “Dentalux” nudi vrhunske stomatološke usluge primjenom najmodernijih materijala i tehnika. Stomatološke usluge pruža Prof. Dr Jasminka Andjelić primaries, specijalista ortopedije vilica, magistar i doktor stomatoloških nauka, primarijus.

Zecevic Dental
Budva
Detaljnije
Middle price Prosjecni racun: 30 €
“Zecevic dental” clinic - Budva lijep i zdrav osmijeh je pokazatelj srecne osobe. kompletan asortiman svih stomatoloskih usluga. tradicija i kvalitet je zastitni znak klinike “zecevic” “Zecevic dental” – siguran recept za vas blistav osmijeh.
Prikazano 1-5 od 5 5 stavki.
U Crnoj Gori stomatologija je razvijena, a usluge zubara su praktično predstavljene u svakom gradu kako u poliklinikama tako i u privatnim klinikama. Svake godine raste kvalitet i profesionalnost lokalnih zubara, dok cijene ostaju na vrlo pristupačnom nivou. Neki turisti unapred zakazaju u određenim klinikama termine za potrebne zubne procedure. Kvalitet materijala je odličan, a cijena je mnogo niža od usluga u Evropi.

Ponekad zubobolja može uhvatiti tokom odmora - ispadne plomba, zubni kanal je upaljen ili se zub polomio od ugriza čvrste hrane. Sa ovakvim problemima, odmor je nemoguć i ponekad je nepodnošljiv. Potrebna je hitna poseta zubara. Ali ne brinite - u Crnoj Gori, u skoro svakom gradu postoji dobra stomatologija, gde ćete popraviti ili izvaditi zub, zameniti plombu , a ako je potrebno, postaviti krunu. Crnogorski zubari u ovom smislu vrlo brzo rade, i nećete čekati krunu dugo vremena.

Turisti ne moraju brinuti o sigurnosti i kvalitetu korišćenih materijala - sve se radi na najvišem nivou, tako da klijent će ostati zadovoljan.

Opis sa fotografijama, radno vrijeme, kao i adrese lokalnih stomatoloških ordinacija prikazane su na ovoj listi. Putem ovih brojeva telefona možete kontaktirati administratore ovih ordinacija ukoliko imate dodatna pitanja.
Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY