Hotel koji će redefinisati turističku ponudu u Podgorici

Way to Montenegro
02.11.2016 19:11 8952 0 0
 Novi CentreVille Hotel&Expericences otvorio je vrata prvim gostima ovog oktobra.  Smješten na atraktivnoj lokaciji poslovno-stambenog kompleksa Capital Plaza, ovaj butik-hotel se prostire na 6 spratova, nudeći gostima 122 udobne sobe i luksuzne apartmane. Ponudu upotpunjuje urbani lounge&dining bar The Living Room, savremeno opremljene konferencijske sale, prostor za umjetnost i jedinstvena terasa The Rooftop na 6. spratu, koja pruža spektakularan pogled na Podgoricu.

 CentreVille karakteriše moderan i minimalistički stil, sa dozom urbane elegancije. U sobama dominiraju neutralni tonovi sive i bijele boje, osvježeni daškom zelene i pažljivo odabrane crvene boje, po kojoj je hotel prepoznatljiv. Hotel ima 90 zaposlenih, dominantno iz Crne Gore.

 "Ovo je bilo jako uzbudljivo putovanje od kada smo u julu krenuli da gradimo hotel. Uložili smo mnogo truda kako bi jedan prazan prostor pretvorili u ono što imamo danas – moderno mjesto koje pruža osjećaj porodične udobnosti," poručio je Parvis Jurcik, generalni direktor hotela CentreVille.

 Novootvoreni hotel je jedinstven i po tome što goste na ulazu dočekuje dnevna soba, umjesto standardne recepcije. The Living Room pruža novi koncept uživanja u hrani i piću, nudeći širok izbor jela mediteranske i domaće kuhinje i originalnu listu koktela. CentreVille u Podgorici je prvi hotel pod tim nazivom u svijetu. Nakon što se pokazao kao uspješan, vlasnici najavljuju nove slične projekte širom svijeta.

+0 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY