Oprezno zbog poledice i odrona

Way to Montenegro
22.11.2016 17:56 8975 0 0
 Na magistralnom putu Podgorica - Kolašin u mjestu Mioska saobraća se jednom trakom naizmjenično. Saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom. U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza i upozorili da ima sitnih odrona. Oni su savjetovali opreznu vožnju i obavezno poštovanje pravila saobraćaja.

 Od 15. novembra do 31. marta upotreba zimske opreme je obavezna na putevima gdje je to naznačeno signalizacijom bez obzira na vremenske uslove.

 Na magistralnom putu M-2.3 Cetinje - Budva, na dionici Brajići - Lapčići, zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta.
 Na istom putnom pravcu, na dionici Ugnji - treća traka Obzovica, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta.
 Na regionalnom putu Crkvice - Vrulja saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 i od 13 do 15 sati, zbog bušenja i miniranja.
 Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje - Njeguši, zbog minerskih radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.
 Saobraćaj će, zbog miniranja na stopi mosta Moračica, auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, biti obustavljan ne duže od 30 minuta u terminu od osam do deset i od 12 do 14 sati.
 Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.3, dionica Podgorica - Cetinje, lokalitet tunel Mekavac, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 17 sati.
 Zbog izgradnje pješačke staze uz magistralni put M-2 Risan - Perast, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
 Na regionalnom putu R-12 dionica Petrovići - Vraćenovići - Deleuša zbog rekonstrukcije puta saobraća se jednom trakom naizmjenično.

+0 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY