Noćni voz Beograd - Bar neće saobraćati od 1. decembra

Way to Montenegro
24.11.2016 13:10 7310 0 0
 "Noćni" voz Beograd - Bar, kako nezvanično saznaje Pobjeda, neće saobraćati od 1. decembra do 15. jula naredne godine, odlučila je kompanija "Srbija voz".   To preduzeće, kako kaže njihov izvor, donijelo je odluku da ubuduće saobraća samo dnevni voz Beograd – Bar - Beograd.

 Prema saznanjima Pobjede, srpska željeznička kompanija se na taj potez odlučila zbog radova na modernizaciji dijela pruge Beograd - Bar, između stanica Resnik i Vreoci. U tom preduzeću su se na ukidanje "noćnog“ voza, kako saznaju, odlučili zbog toga što finansijska sredstva, definisana planom poslovanja i budžetom ne ostavljaju mogućnost realizacije saobraćaja oba para vozova na toj realaciji.

 Problem je što troškovi ,,Srbija voza“ za vrijeme rekonstrukcije dijela pruge rastu zbog toga što je ta kompanija primorana da organizuje autobuski prevoz putnika od Lajkovca. U "Srbija vozu", prema nezvaničnim informacijama, smatraju da će i troškovi saobraćanja dnevnog voza, dok traju radovi na modernizaciji, uveliko prevazići ostvareni prihod kompanije.

+0 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY