Montenegro Airlines i Etihad Airways potpisali sporazum o kod-šer saradnji

Way to Montenegro
28.12.2016 14:48 8751 0 0
 Montenegro Airlines, crnogorska nacionalna avio-kompanija i Etihad Airways, nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, potpisali su sporazum o kod-šer saradnji koji omogućava putnicima bolju povezanost na letovima između Jugoistočne Evrope i Bliskog istoka. (Očekuje se odobrenje vazduhoplovnih vlasti.)

 Po ovom sporazumu, Montenegro Airlines će unaprijediti pristup mreži linija Etihad Airwaysa, pridružujući svoju oznaku "YM" dnevnim letovima Etihad Airwaysa između Beograda i Abu Dabija. Na ovaj način putnicima Montenegro Airlinesa će biti obezbijeđena veća pogodnost i fleksibilnost prilikom putovanja ka Ujedinjenim Arapskim Emiratima i drugim destinacijama preko Beograda, što će doprinijeti povećanju broja putnika.

 S druge strane, Etihad Airways će dodati svoju "EY" oznaku na letovima Montenegro Airlinesa između Beograda i dva crnogorskih grada  –  Podgorice i Tivta.
Mjesta na letovima na kojima se ostvaruje ova kod-šer saradnja se mogu rezervisati od 20. decembra 2016. godine preko turističkih agencija, sajtova www.montenegroairlines.com ili www.etihad.com, ili putem kontakt centara avio-kompanija. Putovanja na kod-šer letovima se mogu odvijati počev od 09. januara  2017. godine.

+0 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY