Zimska sezona će trajati do kraja marta

Way to Montenegro
15.02.2017 16:40 7646 0 0
 Zimska sezona, prema najavama, potrajaće do kraja marta. Snijega ima dovoljno i na Bjelasici i na Durmitoru i sve staze su u funkciji. Direktorica NTO Željka Radak Kukavičić zalaže se za pomijeranje termina školskog raspusta, kao što su uradile države iz okruženja, zbog produžetka sezone.
 Pokazatelji tokom januara premašuju prošlogodišnje rezultate uz napomenu da i tokom februara očekuju dobru posjetu.

 Zimske čarolije na snijegu,aktivan odmor na padinama  planina, uz standardnu ponudu skijanja i sankanja, postaju najtraženiji aranžmani na tržištu Zapadne Evrope.
Interesantno je za Žabljak da su se ove zime u velikom broju vratili, nekada tradicinalni turisti iz Dubrovnika.
 Vraća se stara i osvaja nova tržišta što je i rezultat promocije na sajmovima širom Evrope i regiona. Tokom ovog mjeseca ima dodatne najave grupa iz Mađarske, Engleske, Francuske. Stižu mališani sa primorja za koje na Javorovači organizirana je škola skijanja.

 Tokom vikenda SKI centar će posjeti od tri do četiri hiljade turista iz raznih krajeva svijeta. Ove godine ima veliko interesovanje iz Kine, što je veoma dobar podatak za širenje tržišta. Dolasci iz Albanije konstantno rastu kao i iz Francuske, Rusije, Njemačke, Engleske. Stalni gosti su i iz Hrvatske, gdje takođe bilježimo trend rasta, kao i iz Srbije. Sve staze su do perfekcije uređene, ima i vještački snijeg a cijene su konurentne. Sigurno je, ako posluži vrijeme, da će biti odlična posjeta sve do kraja marta.

+0 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY