Besplatan ulaz u Nacionalne parkove

Way to Montenegro
21.05.2017 21:57 7169 1 0
Povodom značajnih ekoloških datuma, Svjetskog dana biodiverziteta i Evropskog dana parkova, 22. i 24. maja biće besplatni ulazi u nacionalne parkove Durmitor, Biogradsku goru, Lovćen, Skadarsko jezero i Prokletije.

NP Crne Gore poziva sve ljubitelje prirode i boravka u zdravoj životnoj sredini, kao i bicikliste i rekreativce, da uz besplatan ulaz, tokom ova dva dana, posjete parkove Crne Gore.

Ističu da će posjetioci imati priliku da provedu prijatno vrijeme u zaštićenim prirodnim područjima, obiđu Centre za posjetioce, kao i pješačke i edukativne staze, te posebno stazu oko Crnog i Biogradskog jezera.

Evropski dan parkova Nacionalni parkovi Crne Gore planiraju da u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma i UNDP-om, Agencijom za zaštitu životne sredine i Zavodom za hidrometeorologiju i seizmologiju obilježe u Podgorici na Trgu nezavisnosti, u nedjelju, 28. maja. Toga dana posjetioci će biti u prilici da se upoznaju sa vrijednostima Parkova, te ublažavanju efekata od klimatskih promjena što je i tema ovogodišnje proslave.
 

+1 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY