S radom počeo Ciklograd.me

Way to Montenegro
24.05.2017 15:44 6419 2 0
Građanima Podgorice od danas je na raspolaganju novi web servis Ciklograd.me, kreiran s ciljem povećanja informisanosti, bezbjednosti i brojnosti učesnika u biciklističkom saobraćaju u glavnom gradu.

Projekat je implementirao tim Biciklo.me uz podršku Telekomovog donatorskog programa "Za svako dobro". "Ciklograd.me korisnicima omogućava da lako pronađu lokacije na kojima mogu parkirati biciklo u Podgorici, kao i radnje u kojima je biciklo moguće iznajmiti. Tu su i informacije o tome gdje su prodavnice opreme i radionice za popravku, i koji ugostitelji su se potrudili da njihovi kafići i restorani postanu bike-friendly – prilagođeni gostima koji stižu na biciklu. Predstavljeno je i deset biciklističkih tura kroz koje biciklisti mogu bolje upoznati okoliku Podgorice, i među kojima će nešto za sebe pronaći kako početnici, tako i oni u potrazi za izazovom". navodi se u saopštenju.

Naročito je važno to što će korisnici moći da upotrijebe servis kako bi evidentirali probleme sa kojima se suočavaju u biciklističkom saobraćaju u Podgorici.

Pozivamo sve bicikliste i biciklistkinje – da koriste servis i da svoja zapažanja iz podgoričkog saobraćaja podijele sa zajednicom.
 

+2 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY