Najposjećeniji apartman od 5.000 eura

Way to Montenegro
08.08.2017 17:39 8044 0 0
U jednom od najluksuznijih hotela, Aman Sveti Stefan, na istoimenom ostrvu, ove godine očekuju bolju turističku sezonu, a najposjećeniji i najtraženiji je Sveti Stefan Suite, apartman čija je cijena u špicu sezone pet hiljada eura.

Asistent generalnog menadžera, Jelena Uskoković,kazala je da je predsezona počela uspješno. Cijene soba, kako je navela, u špicu sezone se kreću od 1,1 hiljadu eura do pet hiljada eura. "Najposjećeniji i najtraženiji je Sveti Stefan Suite, iako najskuplji, to je apartman koji prvi prodamo", dodala je Uskoković. Na ostrvu je ukupno 50 soba i apartmana, dok u Vili Miločer imaju osam.

Gosti su uglavnom, a tako je bilo i prethodnih godina, iz Sjedinjenih Američkih Država (SAD), Velike Britanije i Rusije.

Uskoković je saopštila da zainteresovani mogu rezervisati obilazak ostrva po cijeni od 20 eura po osobi tokom ljetnje sezone, a nakon sezone ta tura je deset eura.
Šef kuhinje tog luksuznog rizorta, Mladen Zec, saopštio da gosti uglavnom na menijima mogu da nađu jela italijanske, francuske, azijske kuhinje i isto tako tradicionalnu crnogorsku hranu.
U kuhinji na ostrvu i u Vili Miločer ima oko 50 zaposlenih, a u toku sezone zaposleno je oko 350 ljudi, kazao je Zec.
 

+0 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY