Otvaranje bazena u Podgorici

Way to Montenegro
04.09.2017 14:40 8656 2 0
Vaterpolo bazen u okviru SC "Morača", biće natkriven i pušten u funkciju za Dan Glavnog grada - 19. decembra. Trenutno radovi su u završnoj fazi i u toku je postavljanje krovne konstrukcije. Za posljednje tri godine uloženo 22 miliona eura.

Realizacijom ovog projekta Podgorica će konačno dobiti reprezentativan objekat za razvoj plivačkih sportova. Ovo je jedan sadržaj koji će upotpuniti ponudu građanima, biće stvoreni uslovi za osnivanje vaterpolo kluba Podgorice, što će doprinijeti da vaterpolo savez kao jedan od najtrofejnijih sportova nastavi u tom uspješnom nastupu na evropskim i svjetskim takmičenjima.

Prema rečima gradonačaljnika Podgorici, značajan dio sredstava iz kapitalnog budžeta opredijeli za razvoj sportske infrastrukture, a samim tim i za pospješivanje razvoja sporta i postizanje boljih sportskih rezultata.

Takođe lokalna uprava je uložila značajna sredstva i u objekte za rekreativne svrhe, tako da je u proteklom periodu izgradila deset sprotskih poligona, a 88 puta vršila intervencije i popravke, na pojedinima se moralo regovati više puta, zbog vandalizma koji je prisutan u određenim djelovima grada.
 

+2 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY