Od ponedjeljka online zakazivanje i kod izabranog ljekara

Way to Montenegro
07.09.2017 13:17 6751 0 0
Pored elektronskog zakazivanja specijalističkih pregleda u Kliničkom centru Crne Gore kod izabranog ljekara, crnogorski građani će od ponedjeljka imati istu mogućnost za zakazivanje pregleda u Domovima zdravlja.

Portal Fonda zdravstva za elektronsko zakazivanje eZdravlje.me je napravljen i trenutno se testira, kazao je direktor Fonda za zdravstveno osiguranje (FZO) Sead Čirgić.
Kako je istaknuto na sajtu koji je u fazi testiranja, portal eZdravlje omogućava korišćenje i pruža informacije o elektronskim servisima u zdravstvenom sistemu Crne Gore.
Pristup portalu je moguć putem web adrese ( www.ezdravlje.me) ili odgovarajuće mobilne aplikacije (www.eZdravlje.me). Da biste pristupili ovom online servisu, neophodno je da se obratite svom izabranom doktoru kako biste dobili odgovarajući PIN kod.

Prijava se obavlja ukucavanjem broja zdravstvene knjižice (desetocifreni broj koji je upisan na prvoj strani zdravstvene knjižice), i PIN koda. Kako se ističe, mobilnu aplikaciju za Android OS građani mogu preuzeti preko Google Play Store-a, dok će preuzimanje mobilne aplikacije za IOSe biti omogućeno uskoro na iTunes App Store-u.

Podsjećamo, krajem prošle godine Dom zdravlja Podgorica omogućio je zdravstvenim osiguranicama da, putem SMS Viber servisa, mogu da zakažu pregled i dobiju informacije o radu izabranih doktora.

Takođe, od 15. juna ove godine, na snazi je novi sistem po kom izabrani ljekari zakazuju specijalističke preglede za pacijente. 
 

+0 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY