Više od 9 km novih ulica u Podgorici

Way to Montenegro
16.10.2017 13:09 8580 0 0
Investiciona Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice uložila je u putnu infrastrukturu glavnog grada Crne Gore više od 10,5 miliona eura od 2015. godine.

U saopštenju predstavnika agencije govori se o izgradnji u ovom periodu više od 9 kilometara novih ulica, kao i o popravke i rekonstrukcije većeg broja postojećih puteva. Pored toga, napravljeno je 36 novih parking mesta za automobile, za koje je izdvojeno preko 53.000 eura, a urađena je i ulična rasveta u vrijednosti od 206.000 eura. Takođe su obavljeni radovi na polaganju kanalizacionih i vodovodnih cijevi, u iznosu više od 860.000 eura.

Do kraja godine, sve radovi na izgradnji novih ulica će biti završeni u mnogim naseljima Podgorici: Blok VI, Donja Gorica, Drači, Starij aerodrom, Zabjela, Zagoriča, Momišićima, Konika, Starij Varoš, u blizini Katoličke crkve, pored stambenih područja "Čepurci", . "Nova Varoš", "Stambena Zajednica VI", "Radoje Dakić" i dr. Takođe će biti izgrađen dodatna traka na Cetinjskom putu, put Golubovci - Mataguži i td .

U ovom trenutku, obnovljene i do kraja 2017. godine u Podgorici će biti rekonstruisane ulice kao što su: BBeogradska, Ulice 1, Ulica Dositeja Obradovića, Radosava Burića (fazno), raskrsnice Moskovske ulice, ulica 13. jula i 18. jula, ulica Miladina Popovića , Iva Andrića, Bulevar Zlatičanin Petra Prlje, raskrsnica ulica Veljska Vlahovića i Pera Ćetkovića i dr.
 

+0 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY