Sajam NAJBOLJE IZ CRNE GORE posjetilo preko 20.000 ljudi

Way to Montenegro
24.10.2017 18:40 2084 3 0
Sajam "Najbolje iz Crne Gore" je bio odžan za vikend 21-22.oktobra u Podgorici. Preko 20.000 ljudi posjetili ovu manifestaciju, gde su imali priliku da se upozna, proba i kupi domaće proizvode koji dolaze iz Crne Gore.

Četvrti po redu sajam "Najbolje iz Crne Gore" okupio je u Delta sitiju 63 proizvođača iz svih krajeva zemlje. Organizatori su izuzetno zadovoljni ovogodišnjim sajmom i naglašavaju da je Najbolje iz Crne Gore 2017 u potpunosti ispunio očekivanja kako organizatora, tako i proizvođača i potrošača. Prema rečima organizatora, ove godine ponuda je bila veoma raznovrsna, svi gosti su imali priliku da degustiraju različite proizvode domačih proizvođača: sušenu jagnjetinu sa Sinjajevine, čajeve sa Durmitora, masline i maslinova ulja sa primorja, bijela i crna vina, sokove, likere, razne voće... Pored toga na sajmu su bili predstavljeni neobični proizvodi poput slatkog od lubenice, domaće stevije, pa i čokolade koja se proizvodi u Kotoru.

''Najbolji pokazatelj uspjeha sajma su stolovi proizvođača, koji su u subotu bili prepuni najboljih proizvoda koje Crna Gora nudi, a već u nedjelju veliki broj njih otišao je i prije zatvaranja jer je, kako kažu, sve prošlo'', naveli su organizatori.

Cilj manifestacije je i ove godine ispunjen, pa organizatori za sljedeću očekuju još veći uspjeh, više posetioca i uključenje i ostalih proizvođača iz drugih opština Crne Gore.
 

+3 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY