Godišnja nagrada u turizmu Wild Beauty Award 2017

Way to Montenegro
17.11.2017 16:12 7644 0 0
Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO) poziva sve zainteresovane kompanije da do 28.11.2017. godine predstave svoje turističke projekte i prijedloge, koji mogu biti uzeti u razmatranje za godišnju nagradu u oblasti turizma - Wild Beauty Awards 2017.

Ovaj događaj održava se svake godine u cilju zahvalnosti i promocije turističkog sektora zemlje, poboljšanja kvaliteta pruženih usluga, adekvatne konkurencije, kao i ima i strateške interese u kreiranju i promovisanju različitih turističkih proizvoda u Crnoj Gori.

"Svi kandidati za prestižnu nagradu u oblasti turizma mogu poslati svoje prijave putem online upitnika koji se nalazi na www.wba.montenegro.travel, kao i na veb stranici Nacionalne turističke organizacije www.montenegro.travel. Pored toga, od prošle godine svako ima mogućnost samonominovanja za prestižnu nagradu ", rekli su predstavnici kompanije-organizatora.

NTO je predložila svim zainteresovanim da podnesu svoje prijedloge, koji će biti uzeti u razmatranje za dalju proceduru kandidovanja i odlučivanja o izboru pobjednika i dodjeli nagrade Wild Beauty Award 2017.

Ceremonija dodjele godišnje nagrade Wild Beauty Award 2017 biće održana 18. decembra u hotelu Hilton u Podgorici (Crna Gora)
 

+0 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY