Sjever Crne Gore je prekriven snijegom

Way to Montenegro
03.12.2017 22:00 7405 0 0
Ovog jutra sjeverni regioni Crne Gore su prekriveni snijegom.

Prema podacima Hidrometeorološke službe Crne Gore, najviše padavina je padalo u Plevlja, gde je sniježni pokrivač dostigao 29 cm.. Tokom dana snijeg je nastavio da pada, a trenutno je visina na nekim mestima oko pola metra.

Prema recima predstavnika komunalne službe, Gorana Gospića, na gradske ulice je izvedena sva raspoloživa za čišćenje tehnika, kao i radnici koji čiste ulice već više od 24 sata i će nastaviti dok ne bude sve čisto. Takođe je napomenuo da je prilikom čišćenja puteva komunalne službe su imali veliki broj problema zbog automobila parkiranih u uskim ulicama koje su sprečavale prolazak mašina za ćiščenje snijega. Goran Gospić se obratio svim vozačima Pljevlja sa zahtevom ukloniti svoja vozila parkiranih na ulicama: Manastirskoj, Gornji deo Gagovića imanja, Dušana Obradovića i Mirka Pejatovića.

Svi vozači koji planiraju da putuju na sjever Crne Gore noću ili rano ujutro, preporučujemo da pre nego što odete da pozovete Auto-moto savez Crne Gore (AMSCG) 19807 i saznajte o trenutnoj situaciji na putevima.

Sjutra u sjevernim dijelovima Crne Gore očekuje se djelimično oblačno vrijeme i bez padavina. Rano ujutro na ravnicama i u dolinama rijeka je moguće magla i niski oblaci. Tokom dana, u južnom i centralnom dijelu zemlje moguće je kiša. Vetar je promenljiv. Jutarnja temperatura će biti od 9 do -6 ° C, preko dana -1 do 14 ° C.
 

+0 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY