"Pametni" klupe su se pojavili u gradu Ulcinj

Way to Montenegro
05.12.2017 12:41 8666 25 0
Pametne klupe PetroSolar su se pojavili u crnogorskom turističkom gradu Ulcinj. One su montirane od strane Turističke organizacije Ulcinj na mjestima novih vidikovca Valdanos i Štegvaši i trebalo bi da upotpune turističku ponudu Ulcinja.

Direktor TO Ulcinj, Fuad Hadžibeti, kazao je da su vidikovci Valdanos i Štegvaši će sigurno pobolšati turističku ponudu grada, povečati broj turista, koje će moći uživati u prirodnim ljepotima tog dijela Crne Gore.

Predstavnici kompanije PetroSolar saopštili su da pametne klupe, koje se napajaju isključivo solarnom energijom, poseduju LED osvjetljenje,mjesto za reklamu, USB punjače za mobilne uređaje, Wi-Fi, klupa za odmor ima dužinu 1,5 metara.

Kompanija PetroSolar se bavi proizvodnjom 3 potpuno različitih proizvoda: pametni reklamni totem, pametne klupa i pametno autobusko stajalište na jednoj osnovi, autor je Jošanov Lazar. Svi proizvodi u osnovnoj varijanti poseduju LED rasvjetu, USB punjače za mobilne uređaje, Wi Fi, kao i prednju i zadnju poziciju za reklamu. Pored toga postoji mogućnost instalacije brojnih oprema kao što su interaktivni monitori, kamere za nadzor i senzori za praćenje buke.
 

+25 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY