Zvanično otvorena ski sezona u Crnoj Gori!

Way to Montenegro
15.12.2017 15:02 5753 2 0
Juče, u Ski centru Kolašin 1450, prvi skijaš se spustio stazom Belasice, čime je zvanično otvorio zimsku turističku sezonu u Crnoj Gori.

Direktorka ski centra Kolašin 1450, Anđela Vukovič je izjavila, da sve je spremno za zvanični početak sezone 2017/2018 g i centar s nestrpljenjem čeka sve stanovnike i goste Crne Gore.

"Mi smo se potrudili i pobrinuli o svakom detalju, tako da sve je kvalitetno urađeno i na vreme. Verujem da će naši gosti sigurno biti zadovoljni. Ovog vikenda svim ljubiteljima zimskih sportova i aktivnog odmora će biti dostupne 3 ski staze, ski lift Viline vode i ski lift Jezerine ", rekla je A. Vukovič.

Važno je napomenuti da će ovogodišnji skijaški pas za odrasle koštati 15 eura, za djecu - 11 eura. Cijene ostalih usluga ostaju na nivou prethodne godine.

Sledeći vikend, na teritoriji ski centra Kolašin 1450, u čast otvaranja zimske sezone su planirani svečani događaji. U srijedu, na snežnim padinama planinskog masiva Bjelasice biće održano takmičenje pod pokroviteljstvom Međunarodne skijaške federacije (FIS). Ovo je najbolji dokaz da ove godine su skijaške staze u Kolašinu veoma dobro opremljene, kao što je po prvi put u decembru će biti zvanična međunarodna ski takmičenja.
 

+2 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY