Novogodišnji ranžmani u Evropu su rasprodati

Way to Montenegro
22.12.2017 13:43 6475 0 0
Prema sociološkom istraživanju, mnogi stanovnici Crne Gore već znaju u kojoj zemlji će dočekati Novu 2018. godinu. Takođe, turističke agencije zemlje izvještavaju da među onima koji su odlučili da odu na novogodišnje praznike van Crne Gore, najpopularnije destinacije su mediteranske zemlje i zemlje centralne Evrope.

Važno je napomenuti da crnogorci najviše putuju tokom novogodišnjih praznika. To dokazuje činjenica da su ove godine većina novogodišnjih aranžmana preko turističkih kompanija je već prodata. Tokom novogodišnjih praznika najpopularnije turističke destinacije za crnogorske putnike su zemlje Evrope, među kojima je Italija najpopularnija, a to Milano, Sicilija i Rim.

Ove godine, najniže cijene na novogodišnja putovanja u evropske zemlje iznosile su između 100 i 260 eura, i novogodišnje ture u Split, Milano, Prag, Budimpeštu i Krakov, uključujići avionsku kartu moglo se kupiti do 550 eura.

Godišnje u Crnoj Gori raste popularnost jeftinih letova za različite evropske zemlje za Novu godinu i Božić, i povećava se i broj prodatih nogogodišnjih tura. Najčešće, tokom cijele godine, stanovnici Crne Gore posjećuju Italiju, Njemačku, Bugarsku i Švedsku.
 

+0 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY