Festival Sea Dance neće održavati na plaži Jaz

Way to Montenegro
27.12.2017 13:06 6266 2 0
Ove godine Sea Dance festival neće održati na plaži Jaz, koji se nalazi u blizini turističkog grada Budva, saopštio je Predsjednik Opštine Budva, Dragan Krapović.

Za dva dana gradske vlasti Budve će primiti rešenje o budžetu za narednu godinu, koji je potreban za povećanje investicija u infrastrukturu i razvoj regiona. Iz ovog razloga festival Sea Dance više neće biti na plaži Jaz. Ako je festival uopšte potreban Budvi,to će odlučiti Opštinski odbor početkom naredne godine, rekao je predsjednik Opštine.

"Ova godina je bila finansijski stabilna, ali imamo još neke mogućnosti za veće napredovanje u smislu investicija i razvoja", ocijenio je Krapović. Mi smo otvorili građanski biro, uskoro i Centar za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju, rješavaju se problemi kanalizacije i otpadnih voda u Petrovcu i Budvi. 

"Sa velikom izvjesnošću mogu da kažem da festival Sea Dance više neće biti na plaži Jaz u Crnoj Gori. Festival jeste donio Budvi jednu prepoznatljivost, popularnost i marketinški iskorak. Ovaj svjetski događaj je imao dobrih i lošijih godina, međutim, prema mom mišljenju, da to nije bezbjedno ono što su organizatori potvrdili", izjavio je Dragan Krapović.
 

+2 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY