Britansko udruženje turističkih agencija će promovisati Crnu Goru u 2018.

Way to Montenegro
28.12.2017 11:45 6087 1 0
Najveće britansko udruženje turističkih agencija i turoperatora (ABTA) uvrstilo je Crnu Goru u svoj godišnji Izvještaj o poslednjim trendovima u turizmu za 2018. godinu - "ABTA's 2018 Travel Trends Report". Crna Gora je predstavljena kao jedna od 12 destinacija koje zaslužuju pažnju i koje će biti promovisane udruženjem u 2018. godini.

Kako je saopšteno iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, izvještaj je zasnovan na informacijama sa tržišta, stavovima turista, novostima zemlje, prikupljenim od članova britanskog udruženja, sprovedenom istraživanju koje se odnosi na prošlu godinu i očekivanjima i prognozama trendova u turizmu u 2018. godini.

U Izvještaju "ABTA's 2018 Travel Trends Report" je predstavljeno 12 destinacija za odmor, za koje se očekuje da će obratiti pažnju javnosti iz različitih razloga, kao što su unaprijeđena dostupnost destinacije i povećan broj turista zahvaljujući novim avio linijama, organizacija nekog događaja ili prosto to što je došlo njeno vrijeme. U 2018.godini, Britansko udruženje je izdvojilo: Argentinu, Arizonu, Britansku Kolumbiju, Njemačku, Maltu, Crnu Goru, Nepal, Novi Zeland, Ruandu, St Lucia, Švedsku i Tursku.

"U izveštaju Crna Gora se preporučuje kao destinacija za porodični odmor. Posebna pažnja biće joj posvećena u maju, što će imati zveliki promotivni efekat za Crnu Goru, jer u ovom periodu većina Britanaca se odlučuje o destinaciji za ljetnji odmor", saopštili su predstavnici Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

U tekstu naslovljenom "Topla dobrodošlica u zemlji Crnih planina" navodi se da će Crnu Goru, u 2018. godini biti mnogo lakše posjetiti zahvaljujući uvođenju direktih letova iz Ujedinjenog Kraljevstva. Pored toga Crna Gora je opisana kao savršeno mesto sa netaknutom prirodom, prelijepim livadama, borovima i planinama, kao i visokovalitetni rizort na obali Jadranskog mora.

Izvještaj o poslednjim trendovima turizma u 2018. godini - "ABTA's 2018 Travel Trends Report" dostupan je na sajtu udruženja, a zvanični promo video možete pronaći na YouTube.
 

+1 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY