Prvaci su dobili novogodišnje poklone

Way to Montenegro
28.12.2017 20:14 5921 8 0
Danas su predstavnici Ministarstva prosvjete Crne Gore uručili novogodišnje poklone prvacima osnovne škole "Božidar Vuković Podgoričanin" (Podgorica). Novogodišnje paketiće od Ministarstva, Crvenog krsta i Fonda za obrazovanje (REF) primili su i prvaci drugih škola u Crnoj Gori: "21. maj", "Marko Miljanov", "Vladimir Nazor", "Vuk Karadžić", "Oktoih" i "Savo Pejanović".

“Nama pripada obaveza kao građanima, a zatim i kao Ministarstvu obrazovanja, da sopstvenim primjerom pokazati djece brigu o drugima. Djeca na takav, neformalan način, saznaju više o životu i svijetu. I upravo zato Ministarstvo prosvjete uvijek učestvuje u takvim akcijama koje pokazuju da je odnos prema drugima ono što nas čini izuzetnima. Svaki dan, “male” stvari zapravo su mnogo bitne, jer se njima mijenja društvo”, rekla je Milica Lekić, savjetnica za odnose sa javnošću Ministarstva prosvjete.

Povodom ovog praznika učenici i učiteljice prvog razreda osnovne škole "Božidar Vuković Podgoričanin" pripremili su specijalni program.
 

+8 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY