Zabavni vikend u ski centru Vučje

Way to Montenegro
14.02.2018 13:20 6185 0 0
Ovog vikenda, 17. i 18. februara, Nacionalna turistička organizacija (NTO) Crne Gore u saradnji sa rukovodstvom kompleksa Vučje, kao i u okviru kampanje "Sunce, snijeg i more", biće održan zabavni program u Ski centru Vučje za građane i goste Crne Gore.

Iz NTO su saopštili da za ovaj vikend će biti organizovan besplatan autobuski prevoz iz Podgorice i Budve do ski centra Vučje. "Autobusi iz Podgorice polaze u subotu i nedelju u 8.30 sati ispred hotela City, a povratak je predviđen za 16.00. Autobus iz Budve polazi u subotu ili nedjelju u 7.30 sati, u zavisnosti od interesovanja, ispred hotela "Slovenska plaža". Rezervacije mjesta svakim radnim danom, najkasnije do četvrtka, 15. februara, besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300 od 7-15h. Broj mjesta je ograničen", navodi se u saopštenju.

Osim toga, biće organizovan dvodnevni muzičko-zabavni program, kao i animacioni program za najmlađe, za koji će biti zaduženi “Animatori Montenegro”.

"U subotu, od 11 do 13:30 sati, najmlađe će zabavljati klovnovi i imaće mogućnost da učestvuju u kreiranju ledenog grada. U nedjelju u istom terminu "facepainting" (crtanje lica) i klovnovi. Oba dana, od 14 do 16 sati, goste će zabavljati DJ Mr Jools i DJ Shar. Posjetioce očekuju i dodatni popusti za ski pas i druge usluge", saopštila je NTO.
 

+0 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY