Uspostavljen saobračaj u Mediteranskoj ulici u Budvi

Way to Montenegro
27.02.2018 11:02 6658 0 0
Uspostavljen je saobraćaj u Mediteranskoj ulici u Budvi za putničke automobile, dostavna i druga vozila ukupne mase do 3,5 tona, saopšteno je iz budvanske lokalne samouprave.

"Sekretarijat za komunalno stambene poslove doneo odluku o uspostavljenju saobraćaja Mediteranskom ulicom, na način što će se na dijelu Mediteranske ulice od Ulice S 16 - 16 do Ulice 13. jula (pored NLB banke) odvijati jednosmjerni saobraćaj u smjeru ka Starom gradu Budva, za putničke automobile i dostavna vozila ukupne mase do 3,5 tona", navodi se u saopštenju. Podsjećamo da obustava saobraćaja i dalje važi za autobuse i teretna vozila.

"Saobraćajni dio Mediteranske ulice neposredno od gradilište 'Porto Budva' će i dalje biti zatvoren za saobraćaj. Pozivamo građane i vozače da se pridržavaju postavljenih saobraćajnih znakova u skladu sa Projektom privremene regulacije saobraćaja do sanacije oštećenja u Mediteranskoj ulici", saopštili su predstavnici opštine Budva. Takođe predstavnici budvanske opštine su zamolili sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni na šetalištu od Ulice Mila Milunovića do Solunske ulice, gde je dozvoljen saobraćaj motornih vozila izuzev teretnih i autobusa.

Podsetimo da je Mediteranska ulica zatvorena 7. februara zbog širokih i dubokih pukotina u asfaltu. Gradonačelnik grada Budve Dragan Krapović odmah je izdao naređenje da se tom prilikom obavi temeljna istraga. U istraživanju su učestvovali stručnjaci sa građevinskog fakulteta Podgorice koji su prošle nedelje izvijestili da je moguće otvoriti saobraćaj ua putničke automobile u jednom pravcu.
 

+0 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY