Završetak rekonstrukcije šetališta u Herceg Novom i Igalu

Way to Montenegro
11.03.2018 15:56 7761 7 0
Trenutno, svi grubi građevinski radovi rekonstrukcije šetališta Pet Danica u potpunosti su završeni. Šetalište se nalazi uz samu obalu Bokokotorskog zaliva u Herceg Novom i Igalu, Crna Gora.

Šetalište je bilo zatvoreno u januaru ove godine, odlukom Sekretarijata za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost Crne Gore za osiguranje stalnog sprovođenja građevinskih radova i rekonstrukcije, kao i iz bezbednosnih razloga.

Trenutno ide kupovina građevinskiskih materijala - pločice za trotoar "Behaton", koje će kasnije biti iskorišćene zaa izgradnju pješačkih staza duž crnogorske obale u Igalu, izjavio je za Radio Jadran direktor izgradnje i razvojne agencije, Boro Lučić.

"Očekujemo prvu isporuku pločica "Behaton" i građevinskog materijala za pešačke staze krajem ovog meseca ili u prvoj nedelji aprila. Mi se pridržavamo rokova i očekujemo da će se rekonstrukcija završiti pre početka letnje sezone u Crnoj Gori, odnosno do 1. juna. Narednih nekoliko dana saobraćaj na šetalištu će biti otvoren, dok radnici će sklanjati građevinske mašine, opremu i materijale, i da će biti ponovo zatvoreno kada bude počela izgradnja pločanih staza "- rekao je B. Lučić.
 

+7 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY