Tunel Meljine - Zelenika u Herceg Novom će biti pešačkim

Way to Montenegro
15.03.2018 10:54 7756 8 0
Stari železnicki tunel, koji se nalazi u opštini Herceg Novi (Crna Gora) i povezuje naselja Meljine i Zelenika biće obnovljen i će postati pešačkim.

Troškovi renoviranja i građevinskih radova u tunelu Meljine - Zelenika, kako je navedeno od strane gradonačelnika opštine Herceg Novi, Stevana Katića, iznose 21,7 hiljada eura...

"Za renoviranje tunela Meljine - Zelenika je planirano asfaltiranje puta oko 600 m dužine, kao i postavljanje ulične rasvjete. Svi radovi treba da budu završeni u roku od 15 dana. Opštinsko stambeno preduzeće će obavljati sve elektroinstalaterske radove (ulično osvetljenje i osvetljenje u tunelu) u iznosu od 13 hiljada eura. Garantni rok za rad i fiksni materijal je najmanje dve godine", - rekao je predstavnik opštine.

U oktobru prošle godine, Stevan Katić i drugi predstavnici opštine Herceg Novi razgovarali su sa čelnicima lokalnih zajednica Meljine i Zelenike o rekonstrukciji železničkog tunela koji povezuje naselja i njegovoj transformaciji u pešački. Tokom razgovora, odlučeno je da će u bliskoj budućnosti početi rad na stvaranju pešačkog tunela, koji je nekad su koristili za voz.

"Na taj način, vlada Herceg Novog će rešiti problem mnogih pešaka, posebno imajući u vidu da ne postoji trotoar duž Jadranske magistrale u ovom dijelu grada", - saopštili su predstavnici opštini.
 

+8 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY