Bazen hotela Regent Porto Montenegro je jedan od 30 najlepših bazena na svijetu

Way to Montenegro
15.03.2018 22:28 14905 17 0
Luksuzni portal US News & Travel Report uključio je hotel Regent Porto Montenegro, koji se nalazi u ekskluzivnom naselju Porto Montenegro u gradu Tivat (Crna Gora), u spisak od 30 hotela sa najlepšim bazenom na svijetu, rekao je predstavnik hotela.

Autor, Gwen Pratesi, opisuje luksuzni bazen hotela Regent Porto Montenegro kao fantastično mesto gde možete uživati u kupanju i divnom pogledu na prelep Bokokotorski zaliv i okolne veličanstvene planine Crne Gore.

US News & World Report - prestižni američki internet portal koji izveštava o važnim međunarodnim događajima u politici, nauci i tehnologiji, kao i objavljuje članke u vezi putovanja, obrazovanja, poslovanja, zdravstva, savremene tehnologije, i razne vrste društvenih trendova. 1933.godine, Dejvid Lorens osnovao je nedeljnik "United States News", sa kojim je sve počelo. Sada ovu medijsku platformu koriste 24 miliona čitalaca širom svijeta, a sve je počelo sa informativnog nedeljnika "United States News", koji je osnovao Dejvid Lorens 1933. godine.
 

+17 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY