U Podgorici je otvoren bazen za vaterpolo

Way to Montenegro
19.03.2018 12:49 7565 0 0
Izgradnja bazena za vaterpolo u Podgorici bila nije samo neophodnost već i jedan od projekata za razvoj zajedničke kulture i sporta u Crnoj Gori. Naša država mora imati više ovakvih javnih sportskih objekata, koje su neophodni za privlačenje građana u sport i zdrav način života, rekao je gradonačelnik Podgorice, Slavoljub Stiepović, na otvaranju zatvorenog bazena na teritoriji sportskog kompleksa "Morača".

Ovaj prilično veliki sportski projekat, vrijedan više od 2 miliona eura, koji se po prvi put relizuje u Crnoj Gori i čijom realizacijom je Podgorica dobila reprezentativan objekat za razvoj plivačkih sportova u regionu.

Izražavajući zadovoljstvo što su završetkom ovog projekta za kratko vrijeme stvoreni svi neophodni uslovi za razvoj jednog od najtrofejnijih crnogorskih sportova – vaterpola, gradonačelnik je istakao da je ubijeđen da će baš u ovom bazenu se pojaviti nove generacije proslavljenih crnogorskih vaterpolista koji će i dalje, širom svijeta, pronositi slavu naše zemlje i dobijati nagrade.

“Pored toga, otvaranje ovog objekta daje mogućnosti za organizaciju domaćih i međunarodnih vaterpolo i plivačkih takmičenja, čime ćemo doprinijeti promociji i afirmaciji potencijala našeg glavnog grada i države u ovakvim događajima", rekao je gradonačelnik Podgorice, Slavoljub Stijepović.

Takođe na teritoriji sportskog kompleksa "Моrača" u neposrednoj blizini bazena izvode se radovi na izgradnji multifunkcionalne sale za dvoranske sportove poput košarke, odbojke, rukometa, malog fudbala i borilačkih sportova i plivačkog bazena.

Podsjećamo, ulaz na bazen besplatan je za djecu do 5 godina u pratnji roditelja, a za djecu starosti od 5 do 12 godina cijena je jedan euro, dok za odrasle osobe, cijena 1 sata korišćenja bazena iznosi 2,5 eura.
 

+0 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY