Sledeće sedmice počinje čišćenje i renoviranje plaža Crne Gore

Way to Montenegro
30.03.2018 12:07 8041 10 0
Sledeće sedmice će početi čišćenje i renoviranje plaža na crnogorskom primorju, koje su oštećene zbog nevremena prošle nedelje, izjavio je direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, Predrag Jelušić.

Tokom jutarnjeg televizijskog programa TVCG rekao je da su predstavnici preduzeća za upravljanje Morskim dobrom su obišli obalu Crne Gore od Ulcinja do Herceg-Novog, i primetili da su mnogi crnogorske plaže pretrpele značajnu štetu.

"U narednim danima ćemo početi čišćenje i obnovu porušenog dijela obale Crne Gore, što je direktna odgovornost Morskog dobra", - rekao je Predrag Jelušić, dodajući da će svi radovi biti izvedeni ubrzanim tempom, jer se očekuje da će u bliskoj budućnosti u Crnu Goru dolaziti prve organizovane turističke grupe.

Oko 200.000 eura je namenjeno za renoviranje i restauraciju crnogorskih plaža. Osim toga, zakupci plaža i opštine imaju određene obaveze, uključujući i čišćenje i održavanje reda u relevantnom priobalnom području.

Stavite Like ili podelite na društvenim mrežama ako vam se sviđa materijal. Prijavite se na naš grupu na FacebookVKontakteInstagramm i Twitter, a takođe ne zaboravite o našem sajtu i aplikacije "Vodič kroz Crnu Goru" na Google Play.
 

+10 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY