Most u Meljinama (Herceg Novi) otvoren za saobraćaj

Way to Montenegro
07.04.2018 11:52 6398 13 0
Most u Meljinama, preko Nemile uspješno je saniran i nakon višegodišnjeg čekanja stanovnici Herceg Novog mogu ga ponovo koristiti.

Radovi su uspješno izvedeni na osnovu ugovora između Opštine Herceg Novi i kompanije "Imperio Holdings Limited", koja je donirala sanaciju mosta stanovnicima grada.

U kvalitet urađenog posla su se uvjerili čelnici Opštine Herceg Novi, Stevan Katić, Danijela Đurović i Miloš Konjević, koji su lično obišli teren sa predstavnicima građevinske kompanije, investitora kompleksa „Lazure Marina&Hotel“.

Uspješnim završetkom projekta rekonstrukcije mosta u Meljinama je poslije niza godina dobilo obnovljenu kolsku komunikaciju između Jadranske magistrale i ulice Braće Pedišića, naveo je predsjednik Opštine Stevan Katić.

"Zahvaljujući kompaniji „Imperio Holdings Limited“ danas smo ovde i imamo mogućnost da otvorimo ovaj most za saobraćaj. Želim da izrazim zahvalnost ovoj kompaniji za društvenu odgovornost koju su pokazali“, rekao je Katić nakon obilaska mosta. On je takođe naveo dobru saradnju lokalne uprave i investitora, bez obzira na loše vremenske prilike, radovi su završeni u dogovorenom roku.

Katić je dodao da Opština grada nastavlja sa projektima u ovom dijelu grada – ranije je saniran kolektor u gornjem dijelu rijeke Nemila, a u narednih petnaestak dana slijedi i otvaranje pešačke staze koja će povezati Meljine i Zeleniku kroz stari željeznički tunel, te tako omogućiti mještanima bezbjednu pješačku komunikaciju među ovim naseljima Herceg Novog.
 

+13 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY