Objavljena knjiga o lepoti Crne Gore na kineskom jeziku

Way to Montenegro
13.04.2018 12:28 5560 2 0
Prekrasna i lepa Crna Gora - naziv nove knjige objavljenom na kineskom jeziku, o turističkom potencijalu maloj balkanskoj zemlji koja se nalazi na obali Jadranskog mora. Ova knjiga je odličan vodič i pomoćnik turistima, koje planiraju posjetiti Crnu Goru.

Procjenjuje se da će ove godine Crnu Goru posjetiti dva puta više putnika iz Kine u odnosu na prošlu godinu, što će biti oko 50 000 ljudi. Sada, o prirodnim lepotama, jedinstvenoj istoriji, vekovnim tradicijama i običajima, kulturi i umetnosti, kao i o nizu turističkih atrakcija i istorijskih spomenika Crne Gore, građani Kini će biti u mogućnosti da saznaju na svom maternjem jeziku.

Kineski ambasador u Crnoj Gori, Cuj Čži Vej, rekao je da uz pomoć ove knjige, veliki broj turista iz Kine će moći posetiti ranije nepoznata mesta, tako da će doprineti privredi Crne Gore. On je takođe istakao da su kinezi uglavnom dolaze u Crnu Goru pre i posle sezone, jer vole proučavanje kulture i prirodne lepote zemlje u miru i tišini. I ova knjiga je zasnovana na ovoj činjenici...
 

+2 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY