Volonteri očistili su Veliku plažu u Ulcinju

Way to Montenegro
23.04.2018 11:48 6240 10 0
Juče, povodom Dana planete Zemlje održana je akcija čišćenja Velike plaže u Ulcinju, koja je okupila više od 150 volontera.

Događaj je organizovan od strane Međunarodne hotelske grupe Karisma Hotels and Resorts,NVO Zeleni korak i NVO Ecovita iz Ulcinja u koordinaciji sa kompanijom RLC Montenegro.

Ova volonterska ekološka akcija simbolično je održana na Dan planete Zemlje, 22. aprila, jer ove godine u Crnoj Gori je planirano niz ekoloških, obrazovnih i promotivnih aktivnosti koje imaju za cilj skrenuti pažnju javnosti na globalne probleme zagađenja planete, kao i očuvanje prirode i životne sredine u južnom gradu Crne Gore.

"Uz pomoć lokalnih nevladinih organizacija, oko 50 mladih volontera iz osnovnih i srednjih škola došlo je na akciju čišćenja Velike plaže, kojoj su se pridružili zaposleni Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore i JP Morsko dobro, opštine Ulcinj i dobrovoljcima iz tima RLC Montenegro" , - saopštili su organizatori akcije.

Predstavnik kompanije Karisma Hotels and Resorts je naveo da raduje što su se njihovoj prvoj ekološkoj akciji odazvale brojne institucije i organizacije,kao i se nadaju da će narednih godina ispuniti svoj cilj, a to je da ovakvi događaji će okupiti još više ljude i postati tradicija za sve ljubitelje prirode Crne Gore.
 

+10 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY