Nova oprema na crnogorskim aerodromima

Way to Montenegro
15.05.2018 11:03 4953 7 0
Ove sedmice na Aerodrom Podgorica i Aerodrom Tivat isporučeni su novi mobilni transporteri, najnovije modifikacije, u vrijednosti od 400 000 eura za ukracaj i istovar prtljaga.

“Za crnogorki aerodromi Podgorica i Tivat nabavljeno je po tri trasportera, koji će omogućiti brži i efikasniji rad zaposlenih na oba aerodroma Crne Gore. Do početka ove sedmice bilježimo rast prometa putnika od oko 19 %, što znači da smo opslužili skoro 70 hiljada putnika više nego tokom prva četiri mjeseca rekordne 2017. godine. Zbog toga mi aktivno se spremamo za početak predstojeće turističke sezone jer će brojke samo rasti i moramo biti u potpunosti spremni”, - izjavio je izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić.

Prema riječima D.Orlandića nova oprema koja je stigla na aerodrome ali i ona koja će tek stići, pomoći će zaposlenim da efikasnije obavljaju svoje zadatke ali će se i svaki putnik osjećati komfornije. Pored toga, Danilo Orlandić je saopštio da će do početka ljetnje sezone na oba crnogorska aerodroma biti isporučene nove stepenice kao i da će zaposleni dobiti nove uniforme.
 

+7 -0 Našli ste grešku na sajtu. Obeležite tekst i pritisnite Ctrl + Enter

rs
Ostavi komentar

Stopa vesti, podijeli sa prijateljima

Ostavi komentar
Registrujte se i otvoriće
vam se sve mogućnosti sajta!
Takođe pogledajte

Još vijesti iz Crne Gore

Вы начали регистрироваться через соц сеть
1
Notifi_Close
Notifi_ON
Notifi_OFF
SAVETI NA SAITU
1
(Off)
Feedback
POVRATNA INFORMACIJA
Note
TURISTIČKI VODIČ
Download to GOOGLE PLAY
Preuzmite na GOOGLE PLAY